FRAMTIDS FOKUS.

På Purple Ivy möts hållbarhetskommunikation och styrning.

År 2025 kommer vi att vara 8 miljarder människor på jorden. En kraftig befolkningsökning i kombination med klimatförändringar, begränsad tillgång till resurser och en allt mer sammanflätad värld kan vara svårt att greppa men kan också skapa oändliga affärsmöjligheter.

Hållbara lösningar är en självklar del av hur företag kan skapa värde i framtiden, men det kräver mod och innovation. Tänk om. Tänk hållbart. Bygg en företagskultur där hållbarhet ger kraft till affärsstrategi och innovation.

Framtids-säkra ert företag med oss.

Vi använder vår erfarenhet inom hållbarhet, strategiutveckling, kommunikation, ledningssystem och utbildning för att stärka våra kunder. Purple Ivy stödjer företags affärsstrategi genom att integrera hållbarhetsfrågor i vision, ledningssystem och företagskultur.

Så här arbetar vi.
 

VÅRT TEAM

 

Tillsammans med vårt nätverk av experter erbjuder vi spetskompetens, bredd och nya perspektiv.

>

VÅRA TJÄNSTER.

 

Vårt erbjudande bygger på IVY. Vi stödjer våra kunder att skapa en organisation som präglas av Innovative culture, Visionary business och Your role in changing times.

VÄSENTLIGHETSPROCESS.

 

En framtidsfokuserad väsentlighetsprocess är nyckeln till att identifiera ett företags strategiska prioriteringar och verksamhetens viktigaste påverkan. Det är dessutom ett effektivt sätt att kommunicera och engagera olika intressenter i hållbarhetsfrågor. Läs mer om Purple Ivys 6-stegsmetod för väsentlighetsanalys och få tillgång till vårt onlineverktyg här.

VÅRA KUNDER.

 

Medlemmar i vårt team har lång erfarenhet av att arbeta med hållbarhetsledare för att stödja dem att integrera hållbarhet i strategi, ledningssystem kommunikation och tankesätt.

>

NYHETER.

>

I TAKT MED OMVÄRLDEN.

 

Världen förändras i snabb takt och framtidens affärslandskap förändras med den. Fyra globala drivkrafter påverkar vår framtid; hur vårt samhälle fungerar; hur marknaderna ser ut och vad folk förväntar sig av företag. Dessa är klimatförändringar, demografiska skift, begränsad tillgång till resurser och en sammanflätad värld. Att förstå hur dessa drivkrafter påverkar marknaden och samhället kommer hjälpa er att minimera risker och maximera affärsmöjligheter. Nedan några exempel på hur er marknad kan komma att påverkas.
Vad är er respons?

>

KONTAKTA OSS.

Vårt kontor finns i Stockholm.
Kontakta oss gärna på info@purple-ivy.se så berättar vi mer om oss och våra tjänster.
Eller kom och besök oss på GT30, Grev Turegatan 30, 114 38 Stockholm.
Tel: +46 (0)8-522 232 00.